Sluiten

Vacature voorlader

Aangezien onze 2 voorladers het CE-rijbewijs hebben gehaald, zijn wij op zoek naar 2 nieuwe voorladers!


Functie omschrijving:
Ben jij iemand die geïnteresseerd is in transport en wil je graag in de toekomst jouw CE rijbewijs halen? Dan krijg je bij ons de mogelijkheid om te werken en ondertussen je rijbewijs te halen. Ben je al wel in bezit van een CE rijbewijs en wil je graag regelmaat? Dan zou dit de perfecte job zijn!


Als voorlader werk je de ene week van zondagavond t/m donderdagavond. En de andere week overdag van maandag t/m vrijdag. Je lost en laadt de trailers van je collega’s, zo dat die gelijk kunnen vertrekken naar hun bestemming. Het rangeren van opleggers van en naar onze klant en op onze parkeerterreinen behoort ook tot jouw takenpakket.


Als je al in bezit bent van een geldig T-Rijbewijs of C / CE-Rijbewijs dan kun je gelijk zelfstandig aan de slag. Ben je dit nog niet dan bieden wij jou de mogelijkheid aan om de benodigde rijbewijzen te halen en indien gewenst uiteindelijk door te stromen tot vrachtwagenchauffeur.

Jou profiel:
Ben jij een enthousiast en energiek persoon en beschik je over de volgende vaardigheden:
- Geldig CE rijbewijs of T-Rijbewijs (of ambitie om dit te halen)
- Collegiale instelling;
- Geen 09:00 uur tot 17:00 uur mentaliteit;
- Affiniteit met transport;
- Representatieve uitstraling;
- Zuinig op het materieel en de producten van onze klanten;
- Minimaal 16 jaar;


Wat bieden wij:
Wij bieden jou een zelfstandige en uitdagende functie binnen een modern en dynamisch bedrijf. Naast een goed salaris zijn er volop mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling. Je werkt binnen een bedrijf met een goede werksfeer waarin persoonlijke ontwikkeling en collegialiteit centraal staan. Verder bieden we jou de mogelijkheid aan om jouw CE-rijbewijs en/of T-Rijbewijs te halen.


Over ons:
Bij ons moderne familiebedrijf staan kwaliteit en werkplezier hoog in het vaandel. Wij streven naar langdurige relaties met onze opdrachtgevers en werknemers. We hebben op dit moment circa 60 medewerkers en beschikken over 40 eigen vrachtwagens en een aantal vaste charters.


Reageren:
Voor meer informatie bel je naar Bas van Riel 06-55323415 of stuur een e-mail met je C.V. naar b.vanriel@donderwinkelsteenderen.nl

Reageer

CV
Motivatiebrief
* = Verplichte velden