Sluiten

Nieuws

Aflevering nieuwe Volvo

1 NIEUWE VOLVO FH 460 TURBO COMPOUND

Donderwinkel Steenderen NV neemt vandaag de laatste Volvo FH 460pk 6x2 trekker met Turbo Compound motor in ontvangst, uit de serie van 5. Ook deze trekker is uitgerust met een Long Haul Fuel-pakket, Driver-pakket & Volvo Dynamic Steering. 

Aflevering nieuwe Volvo's

2 NIEUWE VOLVO FH 460 TURBO COMPOUND'S

Donderwinkel Steenderen NV heeft vandaag deze mooie Volvo FH 460pk 6x2 trekkers met Turbo Compound motor in ontvangst genomen.

 

Nummers 3 & 4 uit een serie van 5.

Aflevering nieuwe Volvo's

2 NIEUWE VOLVO FH 460 TURBO COMPOUND'S

Aan Donderwinkel Steenderen NV leverden we vandaag deze prachtige Volvo FH 460 pk 6x2 trekkers met Turbo Compound motor. Verder zijn ze uitgerust met het Long Haul Fuel-pakket, Driver-pakket & Volvo Dynamic Steering. 

Nummers 1 & 2 uit een serie van 5.

THT New Cool Demo

Donderwinkel neemt elektrische koeler onder de loep

Komende periode beschikken wij over een THT New Cool trailer. Dit betekend dat er geen diesel genudigd wordt tijdens het koelen van de goederen, zoals bij een normale koeler. 

Een kleine uitleg over de THT New Cool trailer;

The New Cool is een koeltrailer die zijn energie haalt uit het opwekken van stroom uit een speciale as en via een externe oplaadkabel. Op het moment dat de trailer vertraagt wordt er door de speciale Valx as energie opgenomen. Des te meer de koeltrailer vertraagt des te meer energie er opgenomen wordt. De energie wordt opgeslagen in het batterijpakket. De Carrier Vector haalt zijn energie uit het batterijpakket om de trailer te koelen.

Voor meer informatie, kijk op https://thtnewcool.nl/

Aflevering nieuwe Volvo's

3 nieuwe Volvo FH 460 Turbo Compound's

3x Volvo Turbo Compound voor Donderwinkel Steenderen NV!
Zojuist leverd Paashuis Doetinchem deze drie nieuwe Volvo FH 460pk 4x2 trekkers met Turbo Compound motor af.
Deze Volvo’s zijn o.a. voorzien van het Long Haul Fuel-pakket, Driver-pakket, Audio Advanced-pakket en Volvo Dynamic Steering.

aflevering nieuwe Scania's

2 nieuwe Scania's R450

Donderwinkel Steenderen neemt twee nieuwe Scania R450 midliftas trekkers in gebruik. O.a. voorzien van luxe stoelen en stuurwiel, opticruise met retarder en ACC.

Opening nieuwe locatie

Impressie wagenpark

Lees meer...

Nieuwbouw

Parkeerplaats Steenderen

Hier vindt u een foto-impressie van de werkzaamheden die zijn verricht tijdens de bouw van de nieuwe locatie aan het Hoge Wesselink te Steenderen.

Op deze nieuwe locatie kan Donderwinkel Steenderen gebruik maken van een grotere parkeergelegenheid en eigen tankstation. 

  

Lees meer...