Sluiten

Service en materiaal

Bedrijfsfilm

Hierbij een impressie van een deel van het wagenpark, waarin een gedeelte van de trekkende en getrokkken eenheden te zien zijn van Donderwinkel Steenderen.

LZV (Langere en zwaardere vrachtauto)

Donderwinkel Steenderen N.V. maakt gebruik van een tweetal LZV's (Langere en Zwaardere Vrachtautocombinatie). Deze LZV's hebben een maximale lengte van 25,25 meter en mogen maximaal 60 ton wegen. 

Wagenpark

Donderwinkel Steenderen beschikt over een jong en goed onderhouden wagenpark met verschillende soorten koel- en vriesopleggers. Alle trekkers zijn uitgerust met een boordcomputersysteem en de opleggers maken allemaal gebruik van een systeem om de temperatuur in de oplegger te kunnen registreren. Alle opleggers zijn FRC-gekeurd en geschikt voor allerlei soorten vervoer. Voorbeelden van het vervoer dat Donderwinkel Steenderen doet zijn:

  • Geconditioneerd vervoer;
  • Stukgoed;
  • Pallets;
  • Drooggoed;

Van onze ruime vloot trailers zijn er 14 stuks uitgevoerd met een Multi-temp functie. Dit houd in dat het tansport van 2 verschillende tempraturen mogelijk gemaakt kan worden. Hiervan zijn ook nog eens 10 opleggers uitgevoerd met opvouwbare laadklep, waardoor het laden en lossen zonder laaddock geen enkel probleem is.