Sluiten

Disclaimer

Donderwinkel Steenderen streeft er naar dat alle informatie op de site correct is. De gepubliceerde informatie bindt HPU echter niet, noch kan Donderwinkel Steenderen hiervoor aansprakelijk gehouden worden. Alle gegevens die u invoert zullen uitsluitend worden gebruikt voor het doel waarvoor zij aan Donderwinkel Steenderen zijn verstrekt.

Donderwinkel Steenderen aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website. Onze website bevat links naar websites van anderen. Wij zijn niet aansprakelijk voor de privacypraktijken noch de inhoud van deze websites. Niets van deze site mag zonder toestemming van de onderstaande rechthebbende worden overgenomen. Het auteursrecht op deze website berust bij Donderwinkel Steenderen of bij derden die met toestemming dit (beeld)materiaal beschikbaar hebben gesteld aan Donderwinkel Steenderen.

Als u vragen heeft over de inhoud van de website, neem dan contact met ons op 0575-451312 - info@donderwinkelsteenderen.nl

Donderwinkel Steenderen N.V.
Nijverheidsweg 11
7221 CK Steenderen

Laatste update: 23-04-2019